Ditën e sotme ka nisur viti i ri akademik 2019-2020, teksa studentë të Universitetit të Tiranës, kanë zgjeshur të protestojnë para Ministrisë së Arsimit.

“Ne do të vazhdojmë betejen dhe nuk do të ndalemi derisa të përmbytet ligji për Arsimin e Lartë. Ne do të vijojmë të socializohemi duke u bërë bashkë për ndryshime të mëdha.

Ka një ndryshim të kodit penal që na thonë nëse bllokon rrugën ligjin do të dënohemi deri me tre vjet burg, por kjo nuk na pengon për të vijuar protestën. Do të jemi të bashkuar për betejën që na bashkon, për arsim publik falas.”