Për shekuj me radhë, shumë gra janë përpjekur të kuptojnë se cilat tipare të personalitetit dhe sjelljes janë më tërheqëset për burrat. Ka po aq përgjigje sa ka burra në botë. Ajo që është e sigurt është se çdo burrë ka nevojë për një grua të veçantë që do të bëhet bashkëshortja e tij e shpirtit. Ekzistojnë disa lloje të grave që duken më tërheqëse për shumicën e burrave.

Ne kemi zgjedhur 2 gra, nga të cilat burrat janë tërhequr:

Nëna

Psikologët pohojnë se vajzat po kërkojnë burra atëror dhe djemtë kërkojnë gra si nënë. Këto tendenca janë të rrënjosura thellë në nënvetëdijen tonë dhe kanë të bëjnë me mënyrën se si ne e perceptojmë mjedisin në shtëpi. Me fjalë të tjera, ne i mbështesim idealet tona të një shtëpie të përsosur në përvojat e fëmijërisë sonë, kur ndiheshim të sigurt, të lehtë dhe të lumtur. Një pjesë tjetër është e lidhur me kërkimin për të gjetur shoqëruesin e përsosur, një grua që do të jetë në gjendje të kujdeset për burrin e saj, të gatuajë ose pastrojë shtëpinë dhe, mbi të gjitha, të rritë fëmijë të shëndetshëm.

Mikja

Jo të gjithë burrat janë duke kërkuar bukuri dhe seks. Ndonjëherë ata kanë nevojë për dikë që të flasin ose të luajnë një lojë futbolli. Për të nuk jeni vetëm një kukull, por një partner me mendime dhe ide. Të keni gjëra të përbashkëta me partnerin tuaj është çelësi i një marrëdhënieje të fortë dhe të shëndetshme. Nuk ka asgjë më të mërzitshme se të kaloni kohë me njëri-tjetrin dhe të mos keni asgjë për të ndarë ose bërë. Të paktën duhet të jeni në gjendje të bini dakord për disa gjëra për ta bërë një marrëdhënie afatgjatë.

Nëse dëshironi, një burrë do të ndajë edhe pasuritë e tij më private me ju, si tastierën e lojës ose bluzën e tij të preferuar. Kini kujdes që të mos e dëmtoni atë, sepse do ta lëndoni atë thellë. Të jesh “mik” nuk do të thotë që pjesa intime e marrëdhënies suaj duhet të vuajë. Bëhuni gati të bëheni dashnori i saj në dhomën e gjumit dhe përdoreni atë afërsi të re për të kaluar momente të paharrueshme së bashku.

Loading...