Dafina Zeqiri pa mëdyshje mund të quhet kameleon, pasi shumë shpesh ndryshon pamjen.

Dafina Zeqiri muaj më parë befasoi të gjithë, kur u shfaq tullace, pasi kishte prerë flokët pothuajse tërësisht.

Por, ajo nuk e ka problem edhe të shfaqet shumë shpesh me paruke dhe duket krejtësisht ndryshe.