Histori ku burrat martohen me disa gra tashmë nuk janë më një çudi. Por çift i martuar të cilët ranë të dy në dashuri me një vajzë e cila ishte mamaja e dy fëmijëve është diçka e padëgjuar më parë.

Leo dhe Marry u shpërngulën në Washington në 2010 dhe hapën një palestër që e menaxhonin të dy. Një prej klienteve, Kimberle u miqësua shumë me Marryn dhe dilnin sëbashku.

Me kalimin e kohës të dy vjazat filluan dhe ranë në dashuri me njëra tjetrën duke ftuar më pas dhe Leon që të dilnin. Ato pohojnë se të tre ranë në dashuri me njëri tjetrin dhe tashmë jetojnë sëbashku që prej vitit 2016.

Madje së shpejti duan që ta kurorëzojnë me një martesë dhe duan të kenë më shumë fëmijë. Leo mendon se kjo marrëdhënie me dy vajza të tjera është një mësim shumë i mirë për djalin e tij 7 vjeçar.

Loading...
Global