Ndonjëherë duke i thënë bashkëshortit “të dua” mund të bëhet një fjalë që e thoni shumë shpesh dhe ju lind nevoja që ta shprehni dashurinë në një mënyrë tjetër, ndryshe nga ajo klasike në mënyrë që të ndryshoni pak rutinën.

Këtu janë 8 mënyra alternative për të thënë “Të dua”

“Ju jeni kaq seksi!”

Kjo frazë do ta bëjë atë të ndihet plotësisht i verbuar. Ju do ta bëni atë të kuptojë se ju e pëlqeni aq shumë, saqë nuk doni askënd tjetër përveç tij.

“Unë ju dua çdo ditë e më shumë”

Kjo fjali ka specifikën e vet: nuk do të thotë që ju e doni atë më shumë se zakonisht, por përkundrazi që çdo ditë që kalon ju e kuptoni se dashuria juaj për të rritet gjithnjë e më shumë.

“Ju më bëni të qesh shumë!”

Kalimi i kohës së bashku është thelbësor për bashkëpunimin e një çifti, kështu që ndonjëherë është mirë t’i kujtoni partnerit tuaj se sa ju pëlqen humori i tij, ata do të ndjehen të lumtur kur e dinë se jeni të lumtur.

“Unë e dua trupin tuaj!”

T mobile In article 1

Në momentet tuaja intime, ai shikon në çdo pjesë të trupit që vlerëson dhe buzëqesh. Të dish që trupi juaj është shumë joshës për partnerin tuaj është vërtet një kompliment i këndshëm.

“Vetëm me ty ndihem mirë…”

Po, ndonjëherë ka ditë kur gjithçka shkon keq, por t’i thuash personit që duam, se është i vetmi me të cilin ndjehemi mirë, është një mënyrë e ëmbël për të thënë se pa të jeta do të ishte shumë ndryshe.

“Më pëlqen t’iu shoh që vizatoni, luani një instrument, bëni fotografi, bëni një fjalim…”

Tregojini se çfarë iu pëlqen të shihni dhe si ndjehesh për të. Është një mënyrë për të rritur pasionin erotik mes jush dhe gjithashtu për të kujtuar ato që ju lidhin me njëri-tjetrin, këto momente të marrëdhënies tuaj ku keni zbuluar dhe vlerësuar pak nga pak.

“Më pëlqen kur flasim, por gjithashtu më pëlqen kur jemi të dy të heshtur”

Nëse jeni një çift që shpesh diskutoni, por gjithashtu dini se si të ndani momente qetësie së bashku, ta shprehni atë është një mënyrë për të ndjerë dashuri ndaj të tjerëve pa thënë asgjë tjetër dhe ndonjëherë kjo është gjëja më e mirë.

“Ju jeni edhe më e bukur se sa kur ju takova!”

Padyshim që bukuria ju ka tërhequr, është e rëndësishme t’i thoni që përkundër kohës së kaluar, veçanërisht nëse kanë kaluar vite, është edhe më tërheqës se më parë.