Në Britani të Madhe njihet për skandalet e saj të shumta – ka urinuar në rrugë, ka ngrënë jashtëqitjen e qenit të saj dhe ka nxitur rrahje.

Chloe Ferry, yll i serisë televizive “Geordie Shore”, ka tërhequr përsëri vëmendje, teksa është fotografuar e dehur në publik, pas një ndeje.

Biondja 24-vjeçare është turpëruar maksimalisht, sidomos kur e ka tradhtuar veshja e saj, duke ia ekspozuar gjirin para një numri të madh njerëzish.

Britanikja e etur për skandale kishte zgjedhur një veshje aq të ngushtë dhe s’kishte veshur as të brendshme, duke bërë që t’i ekspozohej edhe gjenitali.