Ditën e djeshmë Hillary dhe Bill Clinton kanë festuar 44 vjetorine e martesës së tyre.  E me dedikime prekëse ata kanë uruar njëri –tjetrin në këtë përvjetor të tyre. ‘ 44 vjet më vonë dhe ai ende është në formë’ ka shkruar në postimin e saj Hillary.

Ndërsa miku i shqiptarëve. bashkëshorti i saj Bill, ka shkruar: “Dhe pas 44 viteve, unë të shikoj me lumturi ashtu sikur të shikoja atëhere”.

Image

Image