Nesër Kuvendi Zgjedhor i  Degës së Zhelinës pranë Bashkimit Demokratik për Integrim do të zgjedh kryesinë e re.

Në punimet e Kuvendit do të merr pjesë edhe i pari ndër ne, Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë

Kuvendi do të mbahet me fillim në ora 14:00, në shkollën fillore Luigj Gurakuqi në Zhelinë./TS/