Arilena Ara publikoi një foto provokuese në orët e vona.

Arilena Ara ka ndarë me ndjekësit një imazh joshës, në të cilën erdhi ashtu siç nuk jemi mësuar ta shohim.

Këngëtarja publikoi një fotografi, në të cilën u shfaq provokuese e veshur me robdishan dhe shtrirë në shtrat.

Loading...