Ditën e sotme bashkëshortja e ish kryemnistrit të Kosovës Ramush Haradinaj, Anita feston ditëlindjen.

Pak para mesnatës Anita ka publikuar foto me mbishkrimin ‘Para ditëlindjes’ dhe si rrallëherë ka ndarë momente të ëmbla familjare me bashkëshortin e saj Ramushin.

Më pas ajo ka publikuar urimet e ngrohta që i kanë ardhur me rastin e ditëlindjes nga familjarë dhe miq.