Ajo është një nga yjet më të njohura në botë, pasi luajti një varg filmash të vlerësuar.

Dhe Angelina Jolie vendosi të kaloj kohë me familjen e saj derisa ndoqi premierën evropiane për Disney në Londër.

Duke pozuar në tapetin e kuq me fëmijët e saj, aktorja fituese e Oskar mahniti me fustanin e argjendtë.