Më datë 02.10.2019 në ora 21 e 25 minuta, në autostradën Shkup-Tetovë-Gostivar, në afërsi të hyrjes për në Tetovë, ka ndodhur aksident trafiku në mes të veturës ,,BMW,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 20-vjeçari L.M. nga Tetova dhe vetura ,,Folkcvagen Polo,, me targa të Ohrit të cilën e ka drejtuar 53-vjeçari  G.V. nga Ohri. Në këtë aksident lëndime trupore ka pësuar M.M.(19) nga Tetova, bashkvozitëse në veturën  ,,BMW,,  e cila është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për ofrimin e ndihmës mjekësore. Ekipi nga SPB-Tetovë ka kryer inspektimin në vendin e ngjarjes.

Loading...