Adobe lëshon versionin e ri të aplikacionit të tij desktop Creative Cloud për macOS dhe Windows.

Aplikacioni i desktopit do të organizojë të gjitha aplikacionet tuaja të instaluara në mënyrë që të shihni lehtësisht se cilat janë instaluar, cilat prej tyre kanë nevojë për azhurnim.

Të gjitha mësimet dhe burimet e Adobe Creative Cloud tani janë konsoliduar në aplikacionin e desktopit dhe mund të arrihen përmes qendrës së Tutorials.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...