Një foto e ish presidentit Branko Cërvenkovskit, presidentit Stevo Pendarovksit dhe zv/kryeministrit Bujar Osmani ka ngjallur shumë polemika në rrjetet sociale duke analiyuar se në të ardhmen Osmani mund të jetë kandidati konsensual për president i Maqedonisë së Veriut.

Fotografia është e rastësisshme, por që ngjason me politikat e së ardhmes mes një konsesusi politik mes shqiptarëve dhe maqedonasëve.

Osmani është ministri i cili më së shumti ka pasur takime me krerët euorpian dhe atyre të SHBA-së për çështjen e emrit dhe integrimin euroatlantik të Maqedonisë së Veriut.

Ndryshe presidenti Stevo Pendarovksi këtë vit u bë president me votat e shqiptarëve, ku e ardhmja mund të jetë fati i shqiptarëve për të marrë këtë post./TS/