Dje rreth orës 11.00, 35-vjeçari Q.N. dhe nëna e tij SH.N. (62) nga fshati Pallaticë e Tetovës, kanë denoncuar se 34-vjeçari A.K. nga fshati Trebosh i Tetovës, disa herë i ka mashtruar duke  marrur prej tyre rreth 79 mijë denarë, me premtime se do ta ndihmoj të marrë vizë pune në Gjermani, si dhe do ti ndihmoj në përfitimin e të drejtës për pension të pleqërisë dhe pensionit social.

Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...