Zhytjet në pishinë janë një ndër kënaqësitë më të mëdha për fillimin e verës apo jo? Sidomos kur ato kanë pamje marramendëse e ndodhen në retorte fantastike.

Epo, me këto pika noti të mrekullueshme të bëra nga njeriu dhe natyra, do jeni të vendosur të bëni udhëtime gjatë gjithë jetës, mjafton të shikoni këto foto:

Bahmah, Wadi Shab, OmanImage

Pishinat e Gadishullit Jukatan të MeksikësImage

Alila Villat Uluwatu, BaliImage

Aquaria Grande, MumbaiImage

Hoteli Anantara Trekëndësh i Artë, TajlandëImage

Pishina Hamilton,TexasImage

Inn në Key West, FloridaImage

Pishina Neptun, Hearst Castle, CaliforniImage

Hotel Marina Bay Sands, SingaporImage

Sanctuary në malin Camelback, Phoenix, ArizonaImage

Hotel San Antonio, SantoriniImage

Kulla Marden, Antalia, TurqiImage

Pishina natyrale e Queen’s Bath, Kauai, HawaiImage

Loading...