Siç paralajmërova disa ditë më parë, do të reagohet për çdo problem në lidhje me transportin publik, por në mënyrë të sistemuar.

Në lidhje me rastin e nxënësve fillorist nga fshati Vizbeg NQP Shkup do të mundëson që ata të udhëtojnë me minibus me kapacitet prej rreth 40 udhëtarë.

Nëse kemi parasysh që së shpejti në dispozicion do të kemi nëntë furgon të ri, ne jemi duke analizuar mundësinë për minibus apo autobus të ri deri në atë lagje, mirëpo që kjo të realizohet është e nevojshme infrastrukturë (rrugë) të rregulluar, ndërsa kjo është çështje për të cilën ne nuk kemi ingerenca dhe procedurë që duhet të burojë nga Komuna përkatëse.

Blerim Ismaili
Zëvendës Drejtor NQP Shkup