Christy Cooper e kuptoi që ajo tashmë po jetonte makthin e saj më të keq dhe dëshironte të paralajmëronte të tjerët.

Një nënë ka postuar një mesazh marramendës për të paralajmëruar të tjerët se si droga është bërë “makthi më i keq” i saj. Christy Cooper iu kërkua të vinte në klasë e veshur si makthi i saj më i keq – por në rrugën e saj në shtëpi ajo kuptoi se ajo tashmë po e jetonte.

Ajo postoi fotografi të vetes veshur si djali i saj i varur nga droga në faqen e saj në Facebook me mesazhin: “U futa në shtëpi në orën 10.30 dhe kur hyra në shtëpi shkova te djali im dhe i tregova për projektin.

“Ai tha:” Çfarë jam unë makthi juaj më i keq? ” Unë thashë: ‘Jo bir, droga është. A do të më veshësh? ‘ Ai u përgjigj, “Po”.

Djali i zonjës Cooper shkoi në makinën e tij dhe zgjodhi një bluzë të ndyrë dhe xhinse që nuk ishin larë.

“Kam pasur aq shumë ankth sa nuk mund të merrja frymë,” shtoi ajo.

“Unë qaja vetëm në banjë në mënyrë të pakontrollueshme dhe duke u dridhur në lëkurën time.”

Zonja Cooper nuk donte të shkonte në klasë, por u inkurajua nga një koleg.

“Në atë moment shumë të papërpunuar dhe të ndjeshëm, kuptova se thjesht bëra një shëtitje shumë të shkurtër në ‘lëkurën’ e djalit tim. Kështu jeton djali im dhe çdo i varur tjetër çdo ditë. Çdo. Ditë. Të vetme.” @mirror.co.uk