Është vënë gurëthemeli i shtatores së Kolonelit Ahmet Krasniqi, në qendër të qytetit të Vushtrrisë.

Në ceremoni morën pjesë kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, si dhe dy kandidatët për deputetë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Quni dhe Armend Zemaj.

Po ashtu morën pjesë edhe shumë qytetarë të kësaj komune.

Vënia e gurëthemelit bëhet në shënimin e përvjetorit të 21 të vrasjes.