Vajza nga Shkupi: Babai më dërgon para nga Italia për shkollim, nëna nuk mi jep!

Maqedonasja Bozhica A. përmes mediumeve ka rrëfyer fatin e saj familjar. Ajo thotë se babai i saj ka shkuar në Itali për të punuar, që të mund të ja paguajë studimet, mirëpo nëna e saj nuk ia jep asnjë denarë nga paratë që i dërgon babai.

Në vend se të ja japë vajzës paratë për të paguar fakultetin, nëna i harxhon në shëtitje.

“E kam vështirë të ju tregoj, por nuk mundem më të fshehë. U dëgjova me babain dhe më tha se mi ka dërguar paratë. Mami i mori nga banka. Unë nuk kam pashë asnjë euro E pyeta mamin, më tha se para do të më japë babai kur të kthehet nga Italia. Paratë e mia i harxhoi për në shëtitje në Budapest”, shkruan Bozhica.