Anna Nicole Smith ishte një nga ‘lepujt’ më të famshëm të ‘Playboy’, dhe vdiq 12 vjet më parë pasi ishte mbidozuar me drogë.

Vajza e saj Dannielynn ishte vetëm një vjeç në atë kohë, dhe tash për të përkujdeset babai i saj, Larry. Por ajo që sigurisht nuk mund të kalojë pa u vënë re është se sa kjo 13-vjeçare ngjason me nënën e saj e famshme.

Edhe pse nuk e mban mend nënën e saj Dannielynn ruan fotografitë, posterët dhe veshjet e saj.