Një nuse shtatzënë ka vdekur pak minuta përpara se të arrinte në altar, duke e lënë bashkëshortin të ve, vetëm me fëmijën e tyre të porsalindur që u soll në jetë me urgjencë, me prerje cezariane.

Jessica Guedes, 30 vjeçe, nga Brazili ishte gjashtë muajshe shtatzënë dhe plotësisht e shëndetshme teksa nisi të ndihej keq rrugës për në altarin ku do t’i thoshte po burrit që donte në një kishë në Sao Paolo.

Fillimisht të afërmit menduar se mos kishte problem me ankthin, por e reja humbi ndjenjat sapo u nis drejt altarit dhe u shpall klinikisht e vdekur.

Mjekët mundën të mbanin në jetë foshnjën të sjellë në jetë përmes lindjes cezariane.