Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, bashkë me anëtarët e grupit të miqësisë me Kosovën në parlamentin japonez, e kanë vizituar shkollën më të vjetër private në Japoninë Perëndimore, njofton Klan Kosova.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Thaçi njoftoi se vizitoi edhe kështjellën e Osaka-s e cila është ndërtuar në mes të viteve 1583 dhe 1585.

“Bashkë me anëtarët e grupit të miqësisë me Kosovën në parlamentin japonez e vizituam shkollën më të vjetër private në Japoninë Perëndimore. Më pas vizituam edhe kështjellën e Osaka-s, e cila është ndërtuar në mes të viteve 1583 dhe 1585 nga luftëtari Tojotomi Hidejoshi. Sot ajo qëndron në mes të Osakës moderne si objekt i bukur dhe simbol i krenarisë së qytetit me të kaluarën”, ka shkruar më tej Presidenti.

Loading...
Global