Reperja e famshme, Nicki Minaj deklaroi para disa javësh se do të tërhiqet nga muzika për të krijuar familje..

“Kam vendosur të tërhiqem dhe të qëndroj me familjen time. E di që ju jeni të lumtur tani. Ju dua për gjithë jetën”, shkroi ajo në Twitter.

Duket se Nicki nuk largohet dot nga muzika. Sot, ajo ka publikuar një këngë të shkurtër ku prezanton bashkëpunimin e saj me firmën Fendi.