Dje (23-shtator) në periudhë prej ora 05.00 deri ora 17.00, nga depoja e NP ,,Pyjet nacionale-Tetovë,, në vendin e quajtur ,,Kllukovë,, kanë marur veturën ,,Toyota Pajero,, e ngarkuar me drunj për ngrohje, e cila ka qenë me dyer të pa mbyllura dhe me çelësa në startues.

Vjedhjen e veturës e ka denoncuar i punësuari B.A. (54) nga fshati Sedllarcë e Poshtme.

Punohet në gjetjen e personave të përfshirë në këtët vjedhje dhe zbardhjen e plotë të rastit.