Mbrëmë (6-shtator) rreth orës 00 e 10 minuta, në rrugën ,,Goce Delçev,, në Tetovë, është privuar nga liria 36-vjeçari V.M. nga Tetova, tek i cili gjatë kontrollit të kryer është gjetur marihuanë.

Personi në fjalë, është mbajtur në Stacion policorë-Tetovë dhe kundër tij do të përgaditet parashtresë adekuate.