Dje në Tetovë është denoncuar një vjedhje e makinës së tipit “BMW”, që sipas pronarit 33 vjeçar veturën e ka pas të parkuar tek bulevardi “Iliria”,

Sipas policisë, rasti ka ndodhur dje rreth orës 20 e 45 minuta, dhe është denoncuar nga 33-vjeçari A.G. nga Tetova, në Stacionin policorë Tetovë, që sipas raportit të policisë, persona të panjohur kanë vjedhur veturën e tij të tipit “BMW” me targa të Strugës, të ciln e ka pas të parkuar në bulevardin “Iliria”.

Policia e Tetovës ka marr masat për zbulimin e krryerësve të veprës dhe gjetjen e veturës./TS