Një fotograf ka larguar përmes fotoshopit telefonat nga duar e njerëzve, dhe me të vërtet dukemi të vetmuar por edhe të çuditshëm.

Ju jeni duke e lexuar këtë lajm me një paisje teknologjike, sigurisht që po. Tani imagjinoni se di do të dukeni nëse ajo paisje do të zhdukej nga duart e juaja.

Të vetmuar? Por, paksa edhe si të çmendur? Ndoshta, pranë një personi që jeni duke e injoruar dhe që po ju injoron, raporton “QUARTZ”.

Një fotografë ka krijuar një set fotografikë duke e quajtur “Te hequr”, për të na rikujtuar se sa e çuditshme është ajo pozitë. Në çdo foto, paisjet elektronike janë larguar.

Loading...
Global