Ditën e sotme Marian Vjollca ka publikuar një foto të të gjithë aktorëvë që do të jene pjesë e programit që pritet të fillojë së shpejti ‘Klanfornia’.

Në foto janë të gjithë të gjithë aktorët e ‘Duplex-it’ përfshirë këtu dhe blerjet e fundit Delina Disha dhe Olsi Bylyku si dhe Lisa Kujofsa.

Por ajo që tërhoqi vëmëndjen në foto ishte aktori i humorit Albano Bogdo i cili shfaqet i veshur me kostum  dhe shapka banje

Dhe nisur nga kjo paraqitje e Albanit kanë nisur dhe komentet për aktorin.