Dyzetë e pesë vjeçari Z.D. nga Gostivari, i punësuar në pikë pagesën rrugore Gostivar, mbrëmë ka denoncuar se rreth orës 21 e 45 minuta ka qenë i sulmuar fizikisht nga një person deri tani i panjohur, i cili ka kundërshtuar të paguaj taksën rrugore dhe më pas me veturën e tij menjëherë është larguar nga vendi.

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...
Global