avë më parë u publikua filmi i ri nga Jennfier Lopez.

Filmi i ri nga Jennifer Lopez ku këngëtarja luan rolin e një ‘striptizere’ është ndaluar në Malajzi për shkak të skenave të tepruara, shkruan Headlines Pro.

Bordi i censurimit të filmit në Malajzi tha se skenat me drogë me gjoksin e hapur dhe vallëzimet erotike e bënë atë të pa përshtatshëm për shfaqjen në publik.

Filmi, i cili gjithashtu interpretohet edhe nga Conhent Wu dhe Julia Stiles së bashku me Lizzo dhe Cardi B në role më të vogla, është i bazuar në një histori të vërtetë dhe është frymëzuar nga një artikull i New York Magazine që doli viral në vitin 2015.