Artisti shqiptar, Skerdi Ago dhe Vesa Rama,moderatorja e njohur, së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë.

Reperi përmes një bisede me ndjekësit e tij në Instagram ka treguar se gjithçka në lidhje me çiftin filloi në Instagram.

I pyetur se a do të bëjnë dasëm, Skerdi tha, “po bashkë edhe me bebin“.