Nga tërmeti 5.6 rihter dhe që është ndjerë 7.5 ballë, në Shqipëri kanë rënë edhe 25 tërmete të tjerë me forcë më 3. i Fundit ishte sot në orën 09:22 me magnitudë 3.5 të shkallës rihter.

Ndërsa shërbimi sizmiologjik regjistroi mbi qindra lëkundje toke që nga goditja e parë.

Në Durrës kryesisht por edhe në Tiranë shumë banorë e kaluan natën jashtë për shkak të frikës nga lëkundjet e forta të tokës.