Një zjarr masiv shpërtheu në një fabrikë kimikatesh në Stamboll, duke lënë të plagosur 2 zjarrfikës.

Zjarrfikësit u lënduan në përpjekje për të shuar flakët, që u përhapën në automjetet në parkingun e fabrikës.

Mediat turke raportojnë se flakët nisën në fabrikën në zonën e Tuzla, në anën aziatike.

Një ekip prej 138 personash dhe 20 zjarrfikësesh po punon për shuarjen e flakëve.