Një fabrikë kimikë ka shpërthyer në Stamboll të Turqisë duke lënduar disa persona.

Shpërthimi erdhi nga një zjarr që ra brenda në fabrikë. 2 zjarrfikës u plagosën dhe disa punëtorë janë lënduar nga gazrat, por deri tani nuk ka raportime për të vdekur.

Ju ftojmë të shikoni pamjet e shpërthimit: