Një 19-vjeçare është gjetur e vdekur në rrugë në Britani.

Keeley Bunker shkoi të ndiqte një koncert, por nuk u kthye kurrë në shtëpi.

Ajo u nda nga shoqëria rreth orës 4:00 të mëngjesit, dhe i humbi kontaktet me të gjithë.

Paraprakisht dyshohet se bëhet fjalë për vrasje. Policia ka arrestuar një 19-vjeçar.