Qendra e Dobësimit “Shkenda Dubova” në Gjakovë ka arritur të bëj mrekullinë me një femër me mbipeshë në Gjakovë

Për më pak se disa javë kjo qendër ka arritur që të largojë nga një gruaja me mbipeshë në Gjakovë më shumë se 50 kg për 70 seanca.

E duket se adresa për dobësim në Kosovë e ka vetëm një emër.

Është kjo “Qendra për Dobësim Shkenda Dubova”, e cila ngadalë por sigurt është kthyer në njërën prej qendrave që ka ndihmuar shumë njerëz për të hequr peshën dhe larguar përgjithmonë mbipeshën nga trupi i tyre.

E në këtë Qendër Dobësimi, gjendet tërë aparatura e nevojshme, e cila nuk ka asnjë efekt anësorë.

Përmes aparaturave në këtë qendër ju do të mund ta eliminoni dhjamin në mënyrë natyrale pa asnjë efekti anësor .. si lloj gjimnastike pasive duke kaluar nëpër 5 lloje të aparaturave.

Sipas disa videove të Qendrës humbja e kilogramëve vjen si pasojë e djegieve të kalorive përmes këtyre aparaturave, gjë që e bën më të lehtë humbjen e kilogramëve dhe largimin e mbipeshës për t’u kthyer në mbipeshë ideale.

E këto aparatura janë moderne dhe të gjeneratës se fundit dhe gjatë seancave ju do të futeni në pesë procese: Dobësim, modelim, drenim, tonifikim dhe në fund detoksikim, kurse një seancë zgjat 2 orë e 30 minuta.

Të gjitha këto ju mund ti realizoni tri qendra; në Prishtinë që mund të kontaktoni në numrat: 044 545 444, 045 224 540, Gjilan në numrin e telefonit: 045 505 043.