Ju e ndjeni. Shpesh është shumë e dukshme. Ai qëndrim i zilisë ndaj jush është aq i qartë sa që vetëm si çështje fisnikërie apo elegance pretendoni të mos e vini re atë. Njohja me të mund të jetë shumë e dobishme, sepse zilia nuk është në të vërtetë një nga ndjenjat më të mira për t’u përjetuar. Në fakt, ata që janë ziliqarë kanë rreth vetes atë ndjenjën e negativitetit që mund të kompromentojë gjendjen shpirtërore dhe jetën e marrëdhënieve të tyre.

Përkundrazi, duke reaguar me vetëdije dhe një indiferentizëm të shëndetshëm, mund t’i mbani larg ata.

Dashi

Miq të shenjës së Dashit? Padyshim që kjo nuk është aspirata e tyre, dhe varet nga karakteri dhe qëndrimi i tyre ndaj jetës. Si njerëz të guximshëm dhe pozitivë ata nuk hezitojnë përballë vështirësive dhe kjo u sjell atyre një dozë të mirë zilie.

Binjakët

Edhe ata që kanë lindur nën këtë shenjë shfaqen në pjesën e shenjave që janë objekt zilie. Në rastin e tyre kjo ndjenjë është për shkak të aftësisë së tyre për të përmbysur situata negative me optimizmin dhe kreativitetin e tyre. Aspekte që ngjallin një neveri të fortë nga ana e atyre që nuk arrijnë ta kenë këtë cilësi.

Luani

Nuk është çudi që Luani është gjithashtu ndër shenjat më të lakmueshme. Kjo për shkak se frymëzon xhelozinë dhe gjithashtu rivalitetin e fortë. Si për shkak të mënyrës së tij të të qenurit ashtu edhe për shkak të sigurisë që manifestohet edhe në momente vështirësish. Kush nuk do të dëshironte të ishte i fortë dhe i guximshëm si një luan? Të gjithë… dikush pak më shumë.

Akrepi

Ndër shenjat më ziliqare të zodiakut gjejmë edhe njerëzit e lindur nën shenjën e Akrepit. Në dukje të qetë dhe të shkëputur, në të vërtetë janë personazhe shumë konkurrues dhe pothuajse gjithmonë fitues. Ata nuk e japin idenë e të qenit i vëmendshëm ndaj suksesit, por prapë lëshojnë një bukuri dhe një sensualitet që i bën ata të ndryshëm, dhe për këtë arsye i kanë zili.

Le të shohim cilat janë shenjat e zodiakut që nuk janë objekt zilie!

Virgjëresha

Ndër shenjat që nuk ofrojnë aludime dhe arsye për xhelozinë gjejmë miqtë e Virgjëreshës. Sidoqoftë, arsyeja që i vendos ata në këtë renditje nuk është saktësisht më e mira! Në fakt, zakoni i tyre për të kontrolluar gjithçka dhe një prirje të caktuar ndaj ankesës, i mbajnë larg ata që mund të mbajnë ndjenja armiqësore!

Gaforrja

Shenja e Gaforres është gjithashtu në gamën e shenjave që nuk frymëzojnë ndjenjat zilisë. Si për natyrën e tyre të izoluar dhe të matur dhe për qëndrimin që ato tregojnë kur vërejnë dikë që gjendet në vështirësi. Një ndjeshmëri dhe një aftësi për t’u shkëmbyer vlerësuar dhe njohur nga të gjithë.

Bricjapi

Ne shohim shenjën e fundit të këtij klasifikimi të veçantë të shenjave më të lakmueshme dhe atyre që janë më pak objekt zilie. Prandaj gjejmë shenjën e Bricjapit. Ne i shohim njerëzit të trembur, pa dyshim të përqendruar në punën e tyre, por të gatshëm për të treguar medalje. Është ky qëndrimi i tyre i cili i mbron ata nga vështrimi ziliqar dhe i zymtë i atyre që duan, por dështojnë!