Këngëtarja e njohur Linda Halimi po vazhdon pozat joshëse në rrjete sociale. Ajo në Instagram e ka publikuar një foto në të cilën shfaqet me stil. Linda tani kur ka arritur t’i kthej linjat trupore në perfekte është shembulli më i mirë se secili mund t’ia dalë nëse fokusohet në qëllimet e veta.

Këngëtarja pas një pauze të gjatë ka vendosur të rikthehet me këngë në “Kënga Magjike” festival nga i cili ishte dënuar për të mos marrë pjesë për një kohë!

Ndërkaq për opinionin e ndjekësve shqiptarë ajo thotë se, rinia shqiptare është xheloze për mua; ato harrpjnë se duhet të mësohen të jetojnë gjithsecili jetën e tyre; unë kam botën time; vendosa martesë siç më tha bota ime; shqiptari përzihet edhe në shtrat; përzihet me kë do shkoj në shtrat, kjo nuk është e pranueshme dhe unë punë e emocioneve të jetës time!Andaj, shihni punët tuaj, o shqipe, thotë Linda!