Sot (5-shtator) rreth orës 02 e 20 minuta, 18-vjeçari S.D. nga Tetova, ka denoncuar se rreth orës 01.00, duke dalur nga objekti hotelerik që gjendet në rrugën ,,Lubo Bozhinovski,, në Tetovë, ku paraparakisht ka qëndruar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga dy persona prej ku ka marur lëndime trupore.

Janë marrur masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit si dhe gjetjen e personave të involvuar.