Njëzetë e dy vjeçari Sh.I. dhe 21-vjeçari E.E. nga fshati Gjermë e Tetovës, dje (19-shtator) kanë denoncuar se rreth orës 18 e 30 minuta, në rrugën ,,Iliria,, në Tetovë, kanë qenë të sulmuar fizikisht nga disa persona, prej të cilëve dy kanë qenë nga fshati Poroj dhe janë njohur një kohë të gjatë.

Meren masat për zbardhjen e rastit.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...