Bukuroshja shqiptare Rita Ora ka mbi 25 tatuazhe në të gjithë trupin.

Duket se 28-vjeçarja është e fiksuar pas vizatimit të trupi dhe këtë e dëshmon qartë numri i madh i tatuazheve që ajo pothuajse në çdo pjesë të trupit.

Secila nga tatuazhet e vendosura në trupin e Rita Orës ka një kuptim të veçantë për të. Në pjesën e djathtë të shpinës së saj, Ora ka të dizajnuar një figurë nga Kopshti i Afroditës.

Në pjesët e tjera të trupit ka të dizajnuara një trekëndësh, një trëndafil, një pëllumb, emrin e motrës së vetë, Elenas dhe shkronjën R që nënkupton Rita.

Në veshin e saj ajo ka edhe një “Smile” të cilin e kishte bërë pas ndarjes me DJ Calvin Harris, e për të cilin kishte thënë: “Buzëqeshja tregon se zemra të është thyer”.

E së fundmi ajo është shfaqur me minibikini dhe këngëtarja e famshme ka treguar tatuazhin në vendin intim që është një yll, se çfarë kuptimi ka këngëtarja akoma nuk e ka shpjeguar.