Restoranti më i madh nënujor në botë është në Norvegji. “Under” – i vendosur në Lindesnes, Norvegji – është gjithashtu restoranti i parë nënujor i Evropës.

Në këtë restorant nënujor, të ftuarit mund të shijojnë ushqimet e detit në shoqërinë e peshqve pesë metra nën sipërfaqen e ujit.

Ushqimi në një restorant nënujor është qartësisht dhe pa diskutim i mrekullueshëm. A do të hanit në restorantin më të madh nënujor në botë në Norvegji?

Ndërtesa duket sikur thjesht ka rrëshqitur nga shkëmbinjtë në det. Deri në 100 të ftuar mund të shijojnë një vakt në të.

‘Under’ do të thotë gjithashtu ‘Mrekulli’ në Norvegjisht!

Dhe sigurisht që përshtatet më së miri me emrin e tij.

Loading...
Global