Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13.
Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për Krim të Organizuar dhe Korrupsion.

Dëshminë e tij para prokurorisë, e jep për të parën herë. Ndërsa vetëm një ditë më vonë, në pyetje pritet të merret edhe Katica Janeva, e cila tashmë do të dëshmoj për herë të dytë. Janeva herëne parë ishte e thirrur në cilësin e dëshmitarit, ndërsa të martën më 24 shtator do të merret në pyetje si e dyshuar e tretë në rastin “Reket”.