Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video në rrjetet sociale, ku tregon si u surprizua nga tri gra që flasin shqip, në derë të hotelit në New York.

“Vjen robi nga Shqipëria në hotel në Nju Jork dhe mu tek dera, ça gjen? Tre menaxhere nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, që i thonë shqip: “A e bajm nji foto?”, shkruan Rama, shoqëruar edhe me një video.