Biznesmenia Rezarta Shkurta prej vitesh vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes së mediave dhe sidomos për jetën private e martesën me Ermal Hoxhën, martesë nga e cila çifti ka një vajzë, Herën.

Rezarta me Ermalin dhe vajzën këtë fundjavë kanë vendosur ta kalojnë në Prishtinë, Kosovë, ku kanë vilën e tyre.

Disa pamje nga vila Rezarta na i ka zbuluar me një video ku në sy bie gjelbërimi rreth e qark.

Biznesmenia e quan këtë vilë “shtëpi” sepse tashmë atje familja shkojnë shpesh për të kaluar disa ditë relaksi.