Prokuroria për krim të organizuar dhe korrupsion ka dorëzuar kërkesë për vazhdim të paraburgimit të ish prokurores speciale publike Katica Janeva. Paraburgimi 30 ditësh i Janevës, e cila dyshohet për rastin “Reket” skadon të premten.

Nga ana tjetër avokatja e saj Irena Fërçkovska, dje deri tek Gjykata dorëzoi kërkesë për heqjen e masës së paraburgimit të ish prokurores speciale.