Ka dy ditë që një video ku shihet një baba duke abuzuar me fëmijën e tij të vogël, ka tmerruar rrjetin, shkruan GazetaBLic.Në këtë video shihet babai i një fëmijë përafërsisht një vjeçar, i cili abuzon në të pa asnjë dhembje.E video ka ngjallur reagime të shumta, duke u bërë thirrje që të ndalohet abuzimi ndaj tyre.

Mirëpo, tanimë është publikuar dhe një video tjetër, ku është gjetur babai në fjalë, dhe e ka pësuar për gjithë atë që i ka bërë djalit të tij.