Kampionët në fuqi nuk kanë fituar gjashtë nga ndeshjet e tyre jashtë Camp Nou, kurse një ndryshim ka nevojë të ndodh, thotë trajneri i tyre

Ernesto Valverde beson se Barcelona ka nevojë që këtë paraqitje më të fortë të saj nëse dëshiron që ta ri-gjejë formën e tyre të dobët, edhe pse rikthimi i Lionel Messi do të jetë kryesor sipas menaxherit.

“Kur jemi të forma jashtë shtëpisë, niveli i jonë i efektivitetit dhe posedimi ka rënë”, ka thënë ai të premten në një konferencë para ndeshjes.

“Kjo po na kushton pasi që ne nuk kemi marrë rezultate të mira të cilat ne i kemi pritur kur kemi luajtur jashtë”.

“Kemi bërë gjithçka mirë në shtëpi por ne kemi harruar ta bëjmë njëjtë gjë edhe jashtë shtëpie. Ne dëshirojmë ta ndryshojmë këtë. Ne duhet të jemi më të fortë dhe me vendimmarrës”.