Pas përplasjes fizike mes Haki Abazit dhe Dardan Molliqajt, Policia e Kosovës ka mbërritur në vendin ngjarjes.

Burimet e media mësojnë se policia ka marrë informatën dhe do t’i intervistojnë të dy palët.